Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Δαπίτες:οι συνεχιστές του Χάους

Συνήθως τους πετυχαίνεις στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης,όπου αλλού εκτός από τους χώρους διδασκαλίας,να κάθονται και να τυραννάνε τον τον μικρό εγκέφαλο τους με προβλήματα που απασχολούν ένα σύγχρονο Νεοέλληνα,όπως σε ποία μπουζουκερί θα πάμε το βράδυ και τι χρώμα να βάψω τα μαλλία μου για να ακούω στο δρόμο σχόλια από τριχωτούς κάγκουρες,του τύπου,"που χύνεις εσύ γκάβλα μου να 'ρθω να κοινωνήσω".
Μισητή γαμωφάρα που χαρακτηρίζει τον ευατό της ως θεματοφύλακα του γνήσιου σκυλάδικου (οι επιχειρηματίες των σχετικών καταστημάτων τρίβουν τα χέρια τους διαβολικά και ευχαριστούν το Θεό που υπάρχουν ακόμα κάτι τέτειοι μαλάκες και τους τα σκάνε) και δικαιολογούν τον πόλεμο που δέχονται απ' όλες τις μεριές με σοβαρότατα επιχειρήματα όπως "Είμαστε τέλειοι και τα έχετε βάλει όλοι μάζι μας επειδή δεν πρόκειται να μας φτάσετε πότε".
Τί να πείς!!
Πώς να χαρακτηρίσεις μια νεολέα που αντί να ασχολείται με τα κέρια προβλήματα του σήμερα κοιτάει μόνο με τι κακητέχνες θα διασκεδάσει το βράδυ Πάολα ή Παντελίδη??
Νομίζω πως σε αυτό το σημείο θα ήταν απαραίτητο να ασχοληθούμε με κάποια τεχνικά χαρακτηριστηκά των Δαπιτών.(τεχνικά διότι πρόκειται για ανθρωποειδή)

BACKGROUND

Η συντριπτική πλειοψηφία της εν' λόγω παράταξης προέρχεται από μικρομεσαίες οικογένειες με δεξίες αντιλήψεις.Πολλοί απ΄αυτούς είναι τέκνα αστυνομικών ή λιμενόμπατσων που επέλεξαν να σπουδάσουν και τυφλώθηκαν από της πόλης τα φώτα με αποτέλεσμα να εγγραφούν στη ΔΑΠ.
Βέβαια σημαντίκο ρόλο παίζει και το καμάκι που τους έκαναν αφού όντας αγάμητοι,μόλις πήγαν να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής στην σχόλη, τους έπιασε ο καμακτζής και τους είπε την χιλιοειπωμένη φράση "Γράψου στν ΔAΠ και θα σου βρούμε γκόμενα και δουλεία σε club".

ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ-ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ΑΝΤΡΕΣ

Θα τους δείς να περιφέρονται με γαλάζιο πουκαμισάκι,αέρινο λινό παντελόνι ενδεχομένως και γκρί γιλέκο.Είναι ιεροσυλία κατά τους δαπίτες να λείπει από τον λαιμό ο χρυσός βαπτιστικός σταυρός γι'
αυτό πάντα κυρίες μου θα σας ενοχλεί ετούτο το μεταλλικό κατασκεύασμα όταν πάτε να γλύψετε το μαρμάρινο στήθος ενός δαπίτη.
Φέρουν προσεγμένο μουσάκι στο πρόσωπο ΑΛΛΑ λυπάμε που στο λέω τρίχα δεν πρόκειται να βρείς πουθενά αλλού στο σώμα τους.
Συχνά οι δαπίτες έχουν αρχές αλωπεκίας πάνω από το κούτελο κάτι που κάνει πιο εμφανείς τις δυσκολίες που πέρασαν σε αυτή την άτιμη κοινωνία.
Ακόμη,είναι πολύ πιθανόν να δεις δαπίτη με μπλουζάκι Τζεώρτζιο Χαρμάνι μιας και δεν πήγε καλά το παρτάκι "Do me anal all night long" που ήταν PR.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Περιφέρονται με δωδεκάποντη γόβα στιλέτο,αβυσσαλέο ντεκολτέ,μίνι φούστα μέχρι τον ομφαλό και τσαντάκι-φάκελο louis vuitton στο δεξί χέρι (τις περισσότερες των περιπτώσεων απομίμηση άπο τον  έγχρωμο επιχειρηματία της γειτονίας τους έναντι ενός τάληρου).
Εντάξει είναι πασιφανές πια.Τα κορίτσια είναι οι κοινές,χαζές τσόντες με αυτό το λάγνο βλέμμα για κρέας.Τα κορίτσια θέλουν τάισμα τρεις φορές την μέρα και επειδή οι σύντροφοι δαπίτες είναι ανίκανοι να ανταπεξέλθουν σε τόσο μεγάλο φόρτο εργασίας,τα κορίτσια μας γίνονται πικρόχολα και ευέξαπτα.
Στις χαλαρές φάσεις θα πετύχεις τις δαπίτησες με συνολάκι ροζ φορμίτσας και φούτερ,φαινόμενο που προκαλεί πολλά υδραυλικά προβλήματα κυρίως στους άντρες καθώς το αγνό και παρθένο κωλαράκι τους διαγράφεται ξεκάθαρα μέσα από την φόρμα.

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ

Το αυτό καθεαυτό γνήσιο και ανόθευτο σκυλάδικο είναι τροφή για τους υψηλής συχνότητας εγκέφαλους των δαπιτών.
Άλλωστε οι δαπίτες ένα ακόμη πράγμα που κατέχουν κάλα,μεταξύ άλλων, είναι το να επιλέγουν κάλη,ποιοτική μουσική.
Σπεύδουν να ενισχύσουν επικουρικά κάθε ανερχόμενο καλλιτέχνη του είδους διοργανώνοντας  πάρτυ προς τιμήν του.
Οποιαδήποτε μέρα, σε οποιοδήποτε μαγαζί,με απαρραίτητη προϋπόθεση ο DJ να είναι  τόσο τελειωμένoς που να βάζει γαβγίσματα  pitbull,να είστε σίγουροι ότι οι δαπίτες ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.

Αναρωτιέμαι,τελικά τι εστί δαπίτης??

Μήπως ένας θρύλος?
Μήπως μια ιδέα?
Μήπως είναι κάποια φυλή νοητικά προηγμένων θυλαστικών που βρέθηκαν τυχαία στην Ελλάδα προερχόμενοι από το εξώτερο διάστημα?

Πολλούς ταλαιπώρησε αυτό το ερωτηματικό μα κανένας δεν βρήκε την απάντηση.
Χμμμ,για να δω....

Μέτα από σκέψη 3 nsec πιστεύω πως βρήκα την λύση.

Τα παιδία είναι απλώς ένα κοπάδι πρόβατα.
Είναι ένα ακόμη εργαλείο στα χέρια των πολιτικών (ίσως το ισχυρότερο καθώς πρόκειται για την νεολέα το ίδιο το μέλλον της Ελλάδας) που βομβαρδίζουν τον λαό με ολοένα και περισσότερα αντιδημοκρατικά μέτρα.
Είναι τα παιδία που καστρέφουν τις ίδιες τους τις φιλοδοξίες για λίγα χρόνια ευχάριστης φοιτιτικής ζωής.

Μην τυφλώνεστε όμως μάγκες από την επιφάνεια,άλλωστε στο βραχυπρόθεσμο μέλλον θα τους δείτε σε κάνα βλαχοχώρι καβάλα σε μια προβατίνα να ζητιανεύουν πενηντάλεπτα από τους περαστικούς μπας και καταφέρουν να συγκεντρώσουν το ευκαταφρόνητο ποσό για να πίουν κάνα mojito στον τοπικό καφενέ.
Είναι το μόνο που θα ΄χει απομείνει...



Με εκτίμηση

Kavlogeros





6 σχόλια:

  1. Επίσης θα ακούσεις αρκετές φορές από το στομα της δαπιτισας την φράση "είμαι χοντρή ρε γαμωτο και κανω δίαιτα"περιμένοντας την απαντηση σου "μια χαρά εισαι κοπέλα μου"(σωστα???)..ΟΧΙ γκέι φλορε θα της πεις "ναι τώρα που το βλέπω πρεπει".επισης υπαρχει και μια μεταλαξη της δαπιτισας που εμφανίζετε στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.


    Ευχαριστώ αλλά έπρεπε να εκφραστώ κάπου :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε τι είδους μετάλαξη είναι αυτή??
      Δεν την έχω πετύχει.Δώσε πληροφορίες.
      Όντως οι δαπίτισες επιζητούν την φιλοφρόνηση, αν και η πλειοψηφία είναι θεόχαζες μουνάρες.

      Υ.Γ.Εκφράσου ελεύθερα και με ότι φρασεολογία γουστάρεις.
      Γι΄αυτό είναι τα blogs άλλωστε...για να λέει ο καθένας την γνώμη του όποια και αν είναι αυτή και όπως γουστάρει.

      Διαγραφή
    2. Το κλασικό τσουλακι που το πεζει υπερανο.έρχεται ντυμένη πουτανα στο σχολείο κάθε σ/κ πηγαίνει απλά ελληνικα,W,οικοδομή(σηδεραδικο) και άλλες τέτοιες μαλακιες.να φανταστώ είσαι της γενιάς του 90 και δεν τα είχες αυτά :-P.δεν χάνεις κάτι.αγανακτισμένο λυκειοπαιδο ειμαι που μου ερχεται να τις βαρεσω αλλά ξέρεις πως έχει.εχει γκόμενο 20+ και βλάκες φίλους οποτε δεν αξίζει καν να ασχωλειθης.οι καθηγητές την σηκώνουν στον πίνακα ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να δουν τον κόλο της και οι κααθηγιτριες την κουτσομπολεβουν πίσω από την πλάτη και θάβουν τους γονείς της.επισης στην γυμναστική σκάει παρά με κουραδοκοφτι και κολαν γυριζοντας 256 φορές το λάστιχο για να μπενει μέσα στον κόλο της και να διαγράφονται τα κολομαγουλα της.ο γκέι του σχολείου που έχει τάσεις στα καλλιτεχνικά και στην φωτογραφία την φωτογραφίζει και ανεβαζει τις φοτογραφιες της στο fb βάζοντας και μια υπογραφή δικιά του από κατω η οποία ειναι γραμμένη με καλλιτεχνικά γράμματα.το χειρότερο της όλης φάσης ειναι ότι οταν τύχη καμοια γορα να κάτσεις διπλα της για να άνοιξη το μάτι σου αυτή αρχίζει και σου τρίβεται με αποτέλεσμα εσύ να νομίζεις ότι σε γουστάρει αλλά η μασονα το κάνει ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να κολισεις..


      Αυτά εχω να πω.
      Cheers
      κωστας

      ΥΓ.γραψε κάτι για τους αστρολόγους και τα μέντιουμ.

      Διαγραφή
    3. Της γενιάς 80 θέλω να πω μου ξεφηγε
      κωστας

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχα.Ωραία περιγραφή.
      Δυστυχώς δεν είχα την τύχη να έχω τέτοιες συμμαθήτριες.
      Θα τις πέθαινα στο κράξιμο τις καριόλες.
      Βέβαια καλά είπες στην αρχή, της γεννιάς του 90 είμαι.

      Μου έδωσες ωραία ιδέα για τα μέντιουμ.Θα κοιτάξω να κάνουμε καμιά σχετική ανάρτηση.

      Καλώς ήρθες Κώστα.

      Διαγραφή
  2. Όλα τα ανώνυμα εγώ τα κανω άμα είμαι σιγουρος απλά δεν το ψήνω να κανω profile οποτε θα είμαι ο Κώστας :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή